• اردو
  • France
  • English
  • فروشگاه اینترنتی
  • ارسال سئوال

امروز : شنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۵

صفحه ورود

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟ بستن
ورود نسخه قدیم ارسال سوال

نمایش منو

    • خانه
    • آشنایی با استاد
      • مصاحبه و رسانه
      • دیدار با علما
      • خاطرات
    • اخبار
    • سخنرانی ها
      • سخنرانی اخلاقی
      • سخنرانی عرفانی
      • شرح ادعیه و احادیث
    • متون عرفانی
      • کشکول المطالب
      • رسائل عرفانی
      • نامه ها و گفتگوها
      • اشعار عرفانی
      • عرفان در کلام رهبری
      • واژه های عرفانی
    • شرح درس
      • المطالب السلوکیه
      • منازل السائرین
      • مصباح الشریعه
      • قوت القلوب
      • رسالۀ لب اللباب
      • دعای مکارم الاخلاق
      • مباحث فقهی
    • کتابخانه
      • آثار و تالیفات استاد
      • آثاری درباره استاد
      • کتب مورد توصیه ی استاد
    • مقالات
      • عرفان بانوان
    • نگارخانه
    • کلیپ تصویری
    • فروشگاه
    • ارسال سوال
    • گلچین پرسش و پاسخ
    • مطالبی پیرامون تصوف باطله و عرفان های نوظهور
  • خانه
  • آشنایی با استاد
    • مصاحبه و رسانه
    • دیدار با علما
    • خاطرات
  • اخبار
  • سخنرانی ها
    • سخنرانی اخلاقی
    • سخنرانی عرفانی
    • شرح ادعیه و احادیث
  • متون عرفانی
    • کشکول المطالب
    • رسائل عرفانی
    • نامه ها و گفتگوها
    • اشعار عرفانی
    • عرفان در کلام رهبری
    • واژه های عرفانی
  • شرح درس
    • المطالب السلوکیه
    • منازل السائرین
    • مصباح الشریعه
    • قوت القلوب
    • رسالۀ لب اللباب
    • دعای مکارم الاخلاق
    • مباحث فقهی
  • کتابخانه
    • آثار و تالیفات استاد
    • آثاری درباره استاد
    • کتب مورد توصیه ی استاد
  • مقالات
    • عرفان بانوان
  • نگارخانه
  • کلیپ تصویری
  • فروشگاه
  • ارسال سوال
  • گلچین پرسش و پاسخ
  • مطالبی پیرامون تصوف باطله و عرفان های نوظهور
اخبار

26 آگوست, 2019

کد مطلب : 24033

بیانات آیت‌الله کمیلی خراسانی در سومین روز همایش اساتید حوزه فرهنگی و هنری

تاکید علماء بر تزکیه و تهذیب نفس

آیت الله کمیلی خراسانی: کم‌خوری، کم‌خوابی و کم‌حرفی از آداب اساسی سیر و سلوک بوده و خلوت دل و دغدغه‌مندی اخلاقی یکی از پیش‌نیازهای آن است. توجه به نماز شب و اجرای مستحبات، سالک را در رسیدن به مقام محمود کمک می‌کند. روبه قبله و با وضو خوابیدن موجب تطهیر رویاهای شبانه و وقوع رویاهای صادقه می‌شود که در کیفیت زندگی روزمره انسان تأثیر بسزایی می‌گذارد.

بیانات آیت الله کمیلی خراسانی در سومین روز از همایش هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری، آیت‌الله محمدصالح کمیلی خراسانی صبح امروز در سومین روز همایش توانمندسازی اساتید حوزه علوم انسانی و هنر ویژه هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد با اشاره به اهمیت شکل‌گیری معاونت علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کم‌خوری، کم‌خوابی و کم‌حرفی از آداب اساسی سیر و سلوک بوده و خلوت دل و دغدغه‌مندی اخلاقی یکی از پیش‌نیازهای آن است. 

وی افزود: توجه به نماز شب و اجرای مستحبات، سالک را در رسیدن به مقام محمود کمک می‌کند. روبه قبله و با وضو خوابیدن موجب تطهیر رویاهای شبانه و وقوع رویاهای صادقه می‌شود که در کیفیت زندگی روزمره انسان تأثیر بسزایی می‌گذارد.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: اقامه نمازهای نافله موجب شکل‌گیری دید توحیدی در سالک می‌شود. تدوین و تنظیم جدول اخلاقی برای تهذیب نفس و تزکیه روح از طرف علمای فقیه اسلام توصیه شده که لازم است از سوی سالک جدی گرفته شود. جهت‌گیری و راهیابی انسان با استفاده از همین فضایل میسر می‌شود. 

آیت‌الله کمیلی با اشاره به لزوم رجوع سالک به منابع علمی بیان کرد: تذکرة المتقین، المراقبات، اسرار الصلاة، مفاتیح السلوک از جمله کتاب‌ها و رساله‌هایی است که سالک می‌تواند برای اشراف به سیر سلوک از آن بهره‌مند شود. روزه‌داری با توجه به شرایط جسمانی‌، زیارت اهل قبور و اندیشیدن به آخرت و معاد و ارفاق به نفس راه سلوک را هموارتر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: هدف زهد عارفانه است تا انسان دل خود را از تعلقات غیرخدایی رهایی ببخشد. زاهد شاید از لحاظ مالی دارا باشد ولی نباید روح و دل او در تسخیر مال و املاک باشد. 

Your browser does not support this audio
لینک کوتاه : https://www.komeily.com/?p=24033

مطالب مشابه

  • تبریک مدیر عامل موسسه انوار توحید در پی انتخاب حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی خامنه‌ای
  • بیانیه‌ آیت الله کمیلی به مناسبت شهادت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای
  • دیدار حضرت آیت الله کمیلی خراسانی با خانواده شهید امنیت عباس اسدی
  • تسلیت در وی ارتحال آیت‌الله حاج سید هادی مجتهد سیستانی
  • بیانیه حضرت آیت اللّٰه کمیلى در محکومیت اغتشاشات دى ماه ۱۴۰۴ و لزوم حمایت از رهبرى
  • آیت‌الله محمدصالح کمیلی: تمییز عرفان اهل‌بیتی از تصوف‌های کاذب یک ضرورت دینی است.
  • بیانیه درباره لزوم شناخت تمییز طریقت های کاذب ، تصوف باطله از عرفان حقیقی
  • بیانیه به مناسبت دهه بصیرت و ضرورت همبستگی در برابر توطئه های دشمنان
  • اطلاعیه برگزاری جلسه شرح کتاب چهل حدیث
  • تعطیلی جلسات درس اخلاق مسجد سلماسی

نظرات

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

کلام استاد

کلیپ صوتی

زیارت و دیدار حضرت صاحب الزمان (عج)

Your browser does not support this audio

ویژه نامه

امام رضا علیه السلام، نماد فضیلت‌ها
خرید کتاب اخلاق اهل بیتی
خرید کتاب چهل چراغ سلوک
خرید کتاب مطلع معرفت نفس
خرید کتاب سرچشمه راز و نیاز
خرید کتاب صد منزل دل
کانال رسمی آیت الله کمیلی خراسانی در پیام رسان ایتا

تقویم سلوکی

  • اعمال ماه ذی القعده
  • مناسبتها
  • فضیلت

اعمال ماه ذی القعده

اعمال ماه ذی القعده

مناسبات ماه ذی القعده

ماه ذى القعده ، نخستین ماه ازماههاى حرام است که در آنها جنگ، حتّى با دشمنان اسلام حرام است; مگر این که جنگ برمسلمین تحمیل شود (سه ماه دیگر از ماههاى حرام، ذى الحجّه، محرّم و رجب است) آتش بس در این چهار ماه وسیله اى براى آرامش جامعه و توفیق براى حجّ وعبادت، حلّ مشکلات اقتصادى و بازنگرى در امر جنگ و یافتن نقطه پایان براى آن و سپس مرهم نهادن بر زخم هاى جانکاه ناشى از آن است. ماهى است که زوّار خانه خدا از اطراف و اکنافِ جهان به سوى خانه خدا حرکت مى کنند، گروهى به مدینه مى روند و قبر پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) و قبور ائمّه هدى(علیهم السلام) را زیارت مى کنند و آثار تاریخى که در جاى جاى این خاستگاه اسلامى وجود دارد را مى بینند و غرق لذّات روحانى مى شوند (هرچند نابخردان و جاهلان، بسیارى از این آثار عظیم و گرانقدر را از میان برده اند) گروه دیگرى راهى مکّه مى شوند و با انجام مناسک «عمره تمتّع» در انتظار مراسم بزرگ عبادى سیاسى حج مى نشینند و با طواف کعبه و شرکت درصفوف پرشکوه جماعت، روح و جانشان را تازه مى کنند . سیّد بن طاووس در فضیلت این ماه مى گوید: «ماه ذى القعده ماهى است که به هنگام شدّت و گرفتارى، زمان خوبى براى دعاست، و براى رفع ظلم و ستم و دعا بر ضد ظالم مؤثّر است. همچنین مى گوید: «این ماه «ماه اجابت دعاها» نامیده شده است; لذا باید اوقاتش را غنیمت شمرد و در آن روزه حاجت گرفت.

تبلیغات

پایگاه تخصصی عرفان عملی شیعی

    • بیانات عرفانی آيت الله كميلي
    • اخبار و اطلاعیه ها
    • کشکول المطالب
    • دستورالعمل سالکان مبتدی
    • ویژه نامه ها
    • ترنم حداد

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به آیت الله محمد صالح کمیلی خراسانی مي باشد