• العربية
  • اردو
  • France
  • English
  • فروشگاه اینترنتی
  • ارسال سئوال

امروز : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴

صفحه ورود

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟ بستن
ورود نسخه قدیم ارسال سوال

نمایش منو

    • خانه
    • آشنایی با استاد
      • مصاحبه و رسانه
      • دیدار با علما
      • خاطرات
    • اخبار
    • سخنرانی ها
      • سخنرانی اخلاقی
      • سخنرانی عرفانی
      • شرح ادعیه و احادیث
    • متون عرفانی
      • کشکول المطالب
      • رسائل عرفانی
      • نامه ها و گفتگوها
      • اشعار عرفانی
      • عرفان در کلام رهبری
      • واژه های عرفانی
    • شرح درس
      • المطالب السلوکیه
      • منازل السائرین
      • مصباح الشریعه
      • قوت القلوب
      • رسالۀ لب اللباب
      • دعای مکارم الاخلاق
      • مباحث فقهی
    • کتابخانه
      • آثار و تالیفات استاد
      • آثاری درباره استاد
      • کتب مورد توصیه ی استاد
    • مقالات
      • عرفان بانوان
    • نگارخانه
      • کلیپ تصویری
    • فروشگاه
    • ارسال سوال
      • گلچین پرسش و پاسخ
  • خانه
  • آشنایی با استاد
    • مصاحبه و رسانه
    • دیدار با علما
    • خاطرات
  • اخبار
  • سخنرانی ها
    • سخنرانی اخلاقی
    • سخنرانی عرفانی
    • شرح ادعیه و احادیث
  • متون عرفانی
    • کشکول المطالب
    • رسائل عرفانی
    • نامه ها و گفتگوها
    • اشعار عرفانی
    • عرفان در کلام رهبری
    • واژه های عرفانی
  • شرح درس
    • المطالب السلوکیه
    • منازل السائرین
    • مصباح الشریعه
    • قوت القلوب
    • رسالۀ لب اللباب
    • دعای مکارم الاخلاق
    • مباحث فقهی
  • کتابخانه
    • آثار و تالیفات استاد
    • آثاری درباره استاد
    • کتب مورد توصیه ی استاد
  • مقالات
    • عرفان بانوان
  • نگارخانه
    • کلیپ تصویری
  • فروشگاه
  • ارسال سوال
    • گلچین پرسش و پاسخ
خاطرات

10 جولای, 2012

کد مطلب : 221

علامه سیدمحمدحسین طهرانی

علامه سیدمحمدحسین طهرانی

خاطره ای از آشنایی آیت الله کمیلی خراسانی با آیت الله علامه سید محمدحسین طهرانی

علامه سیدمحمدحسین طهرانی

آشنائی ما با مرحوم آیت الله علامه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی(ره) در کربلا در منزل حضرت استاد حاج سید هاشم حداد(ره) شروع شد . از آن جا که دیدیم حضرت استاد به ایشان علاقه وعنایت ویژه داشت ، ما هم ارادت پیدا کردیم ومرحوم استاد به ایشان میگفتند :  “سید الطائفتین”  یعنی از طائفه فقها  فقیه  و از طائفه عرفا عارف  و آقای هردو طائفه است .

ما ایشان را درمحضر استاد بسیار مودب می دیدیم و در جلسات مکانی را انتخاب می کردند که دقیقاً مقابل ایشان باشد و به حالت تشهد وسکوت می نشستند ، همانند کسی که منتظر بود از درخت میوه ای بیفتد در دامنش ، از خودش چیزی نمی گفت ، همواره منتظر بود کلمه ای ایشان بگوید و او استفاده کند.

البته این رویه را تا آخر عمر مرحوم حداد(ره) داشتند و سالکان واقعی را به ایشان ارجاع می دادند . همیشه برلبش ذکر و یاد ونام آقای حداد بود ، چه در زمان حیات و چه در زمان ممات.

در آن سال هایی که بنده درلبنان بودم ، یک سال برای زیارت خانه ی خدا مشرف شدم و ایشان هم از ایران آمده بودند ، ما آنجا از کاروان لبنان بیرون آمدیم و در کاروان ایران قرار گرفتیم تا در معیت ایشان باشیم ودر وانتی که سرباز بود ، بین عرفات و منی همراه با ایشان در یک حالت عشقی اشعار جناب حافظ را می خواندیم .

در سال های قبل از رحلتشان ، برای دیدارشان از قم به مشهد می رفتم و با ایشان ملاقات مکرر دراوقات گوناگون داشتم . یک روز فرمودند : کمیلی ! شکر خداوندی را که مرا موفق کرد تا زندگینامه استاد را در روح مجرد به اتمام برسانم و فرمودند: این کتاب را سه ماه متوالی نوشتم . وقتم را وقف این کار و کتاب کرده بودم ، اسم شما را  هم  جزء تلامیذ استاد ذکر کرده ام .

این مطلب را وقتی می فرمودند که هنوز کتاب نفیس روح مجرد از چاپ بیرون نیامده بود . ایشان برای نوشتن این یاد نامه ، خیلی خرسند و خوشحال بودند . یکی از دامادهای اینجانب با مشورت ایشان ، خواهرزاده همسر مکرمه ی ایشان انتخاب شد . از این بزرگوار دو نامه به خط مبارکشان نزد این جانب بحمدالله موجود است .

برگرفته از کتاب ” دلداده “

کلیدواژه: علامه سیدمحمدحسین طهرانی


دفتر نشر انوار توحید وابسته به موسسه فرهنگی هنری تحقیقاتی پویندگان انوار توحید، مجموعه ای نفیس و کامل از خاطرات و بیانات آیت الله کمیلی خراسانی پیرامون آیت الحق سید هاشم حداد رحمه الله علیه را با عنوان حداد در آینه حداد جمع آوری کرده است که علاقمندان می تواند با مراجعه به سایت فروشگاه اقدام به تهیه آن کتاب نمایند.

Your browser does not support this audio
لینک کوتاه : https://www.komeily.com/?p=221

مطالب مشابه

  • نقش والدین در تربیت سلوکی و معنوی فرزند
  • خاطره‌ای از حضرت آیت الله کمیلی خراسانی از روزهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی
  • آیت الله کمیلی : ادعیه معصومین را باید مطالعه و عمل کرد
  • شرح سفرنامه آیت الله کمیلی به اروپا
  • ماجرای شنیدنی سفر حج مرحوم سید هاشم حداد (ره)
  • ملاقات با سید حسن نصرالله
  • خاطره آشنایی با آیت الله شوشتری
  • مرحوم حاج ابوموسی محیی (ره)
  • حاج عبدالزهرا گرعاوی (ره)
  • حاج عبدالجلیل محیی

نظرات

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

کلام استاد

کلیپ صوتی

زیارت و دیدار حضرت صاحب الزمان (عج)

Your browser does not support this audio

ویژه نامه

مجموعه سخنرانی‌های آیت الله کمیلی خراسانی «حفظه الله» در ماه ذی القعده
خرید کتاب اخلاق اهل بیتی
خرید کتاب چهل چراغ سلوک
خرید کتاب مطلع معرفت نفس
خرید کتاب سرچشمه راز و نیاز
خرید کتاب صد منزل دل
کانال رسمی آیت الله کمیلی خراسانی در پیام رسان ایتا

تقویم سلوکی

  • اعمال ماه ذی القعده
  • مناسبتها
  • فضیلت

اعمال ماه ذی القعده

اعمال ماه ذی القعده

مناسبات ماه ذی القعده

ماه ذى القعده ، نخستین ماه ازماههاى حرام است که در آنها جنگ، حتّى با دشمنان اسلام حرام است; مگر این که جنگ برمسلمین تحمیل شود (سه ماه دیگر از ماههاى حرام، ذى الحجّه، محرّم و رجب است) آتش بس در این چهار ماه وسیله اى براى آرامش جامعه و توفیق براى حجّ وعبادت، حلّ مشکلات اقتصادى و بازنگرى در امر جنگ و یافتن نقطه پایان براى آن و سپس مرهم نهادن بر زخم هاى جانکاه ناشى از آن است. ماهى است که زوّار خانه خدا از اطراف و اکنافِ جهان به سوى خانه خدا حرکت مى کنند، گروهى به مدینه مى روند و قبر پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) و قبور ائمّه هدى(علیهم السلام) را زیارت مى کنند و آثار تاریخى که در جاى جاى این خاستگاه اسلامى وجود دارد را مى بینند و غرق لذّات روحانى مى شوند (هرچند نابخردان و جاهلان، بسیارى از این آثار عظیم و گرانقدر را از میان برده اند) گروه دیگرى راهى مکّه مى شوند و با انجام مناسک «عمره تمتّع» در انتظار مراسم بزرگ عبادى سیاسى حج مى نشینند و با طواف کعبه و شرکت درصفوف پرشکوه جماعت، روح و جانشان را تازه مى کنند . سیّد بن طاووس در فضیلت این ماه مى گوید: «ماه ذى القعده ماهى است که به هنگام شدّت و گرفتارى، زمان خوبى براى دعاست، و براى رفع ظلم و ستم و دعا بر ضد ظالم مؤثّر است. همچنین مى گوید: «این ماه «ماه اجابت دعاها» نامیده شده است; لذا باید اوقاتش را غنیمت شمرد و در آن روزه حاجت گرفت.

تبلیغات

پایگاه تخصصی عرفان عملی شیعی

    • بیانات عرفانی آيت الله كميلي
    • اخبار و اطلاعیه ها
    • کشکول المطالب
    • دستورالعمل سالکان مبتدی
    • ویژه نامه ها
    • ترنم حداد

تمام حقوق اين وب سايت متعلق به آیت الله محمد صالح کمیلی خراسانی مي باشد